Easits Personvernpolicy

Oppdatert 30 mai 2018

Hensikt

Easits personvernpolicy inneholder informasjon om hvordan vi samler inn og bruker dine personopplysninger når du bruker dette nettstedet.

Easit samler informasjon om deg som person for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde eller representant for en kunde. Når det gjelder potensielle kunder, samler vi inn informasjon for å kunne kontakte deg i fremtiden, da du som besøkende på nettstedet eller på våre arrangementet kan være interessert i våre produkter og tjenester.

Policyen beskriver også hvordan vi behandler våre kunders personopplysninger og hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger i forbindelse med arrangement og for markedsføringsformål.

Vi beskriver også det juridiske grunnlaget som vi baserer behandlingen på, hvem som får tilgang til personopplysningene og hvilke rettigheter du har som registrert.

Hensikt

Easits personvernpolicy inneholder informasjon om hvordan vi samler inn og bruker dine personopplysninger når du bruker dette nettstedet.

Easit samler informasjon om deg som person for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde eller representant for en kunde. Når det gjelder potensielle kunder, samler vi inn informasjon for å kunne kontakte deg i fremtiden, da du som besøkende på nettstedet eller på våre arrangementet kan være interessert i våre produkter og tjenester.

Policyen beskriver også hvordan vi behandler våre kunders personopplysninger og hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger i forbindelse med arrangement og for markedsføringsformål.

Vi beskriver også det juridiske grunnlaget som vi baserer behandlingen på, hvem som får tilgang til personopplysningene og hvilke rettigheter du har som registrert.

Ansvarlig for personopplysningene

Ansvarlig for personopplysningene er Easit AS (organisasjonsnummer 948824388 ), Austadgata 21, 3043 Drammen

Som ansvarlig for personopplysninger er vi ansvarlige for behandlingen av dine personopplysninger. Det er Easit AS som bestemmer for hvilken hensikt og hvordan behandlingen er utført. Vi beskytter kundenes integritet og vil at du skal føle deg trygg når du overlater dine personopplysninger til oss.

Hvordan samler vi inn informasjon og hvilken informasjon samler vi inn?

På Easits websider samler vi inn opplysninger om deg når du laster ned materiale eller når du fyller ut noen av de skjemaene som finnes på nettstedet.

Vi bruker skjemaer som gjør at du som besøkende på nettstedet vårt kan registrere deg som ny abonnent på vårt nyhetsbrev, bestille en demo eller laste ned et produktark. Informasjonen du registrerer kan bestå av navn, firmanavn, e-postadresse, telefonnummer.

Våre salgsrepresentanter registrerer informasjon om organisasjoner og kontakter for eksempel når en avtale er signert. Denne informasjonen kan bestå av navn, organisasjon, stilling, interesseområder, e-postadresse og telefonnummer. Nye organisasjoner og kontakter kan også legges til i forbindelse med ulike arrangement.

Vårt supportpersonale registrerer informasjon om nye kontakter hos våre kunder for å kunne besvare henvendelser som kommer inn gjennom de kanalene som er tilgjengelig for support.

Vi samler også informasjon ved hjelp av informasjonskapsler (cookies) for å analysere interaksjonen den besøkende har med nettstedet vårt. Informasjon om maskinvare og programvare, IP-adresse, type nettleser, domene, tidspunkt, etc. kan bli samlet inn.

For hvilke formål benyttes personopplysningene?

Håndtere kunderelasjonen
Når en organisasjon inngår en avtale med Easit om bruk av våre produkter og tjenester, lagrer vi informasjon om organisasjonen, samt informasjon om kontaktpersoner hos kunden. Vi trenger denne informasjonen for å oppfylle våre forpliktelser overfor våre kunder i henhold til de tjenestene som inngår i avtalen. Avhengig av innholdet i avtalen utfører vi behandlinger som administrasjon, support, fakturering, statistikk, oppgraderinger, drift, kundeundersøkelser og markedsføring. Juridisk grunnlag for denne behandlingen er oppfyllelse av avtalen.

Vårt nyhetsbrev går til kundens kontakter der kontakten har valgt det, eller Easit har vurdert det som relevant for kundeforholdet. Hvis du ønsker å avregistrere deg som abonnent, gjøres dette enkelt via en lenke i hvert nyhetsbrev.

Kundeundersøkelser kan utføres i samarbeid med en underleverandør.

Personopplysningene blir lagret så lenge behandlingen pågår, i noen tilfeller kan vi beholde dem lenger for statistikkformål. For å sikre at vår informasjon er riktig, gjør vi årlige vurderinger av vårt kunderegister.

Markedsføringsformål
Easit sender nyhetsbrev til kontaktpersonene som har bedt om dette via våre websider eller via kontakt med våre ansatte. Det sendes også til kontakter som arbeider hos organisasjoner vi har avtaler med, og som vi anser at er interessert i å motta nyhetsbrevet vårt. Etter hver utsendelse vil en rapport bli generert for å se hvor mange som har mottatt informasjonen og hvilke linker som har generert klikk. Vi bruker denne informasjonen til å måle og få innblikk i hvordan vi kan forbedre dialogen med våre abonnenter.

Nyhetsbrevmottakere kan til enhver tid velge å avregistrere seg som nyhetsbrevabonnent via en lenke i nyhetsbrevet.

Easit markedsfører kommende arrangementer gjennom utsendelse og invitasjoner til kontaktpersoner basert på interesseområder. Kontakten kan være via e-post eller telefonsamtale.

Tilby informasjon om tjenester og produkter
Informasjon som bli oppgitt i noen av våre webskjemaer brukes sammen med informasjon om kundens nettstedinteraksjon og informasjon om fra hvilken enhet besøket er gjort. Denne informasjonen bruker Easit til å lære mer om våre kunder og for å utvikle våre produkter, samt å gi informasjon om våre tjenester og produkter som vi tror kan være av interesse for deg. Vi samler inn denne informasjonen via informasjonskapsler (cookies) hvis du godtar det. Informasjonen er bare tilgjengelig for Easit. Informasjonen blir ikke utlevert til tredjeparter. Vi behandler dine personopplysninger i disse sakene med legitim interesse som juridisk grunnlag.

Gennomføre arrangement
Personopplysninger som oppgis i forbindelse med påmelding til arrangement som Easit tilbyr, for eksempel Designerdager eller Brukerkonferanse, lagres og behandles av Easit for å administrere arrangementet. Eksempler på behandlinger er informasjonsutsendelse, bestilling av overnatting, bestilling av mat og oppretting og utsendelse av fakturagrunnlag.

Easit oppretter en deltakerliste for hvert arrangement hvor kontaktinformasjon kan bli distribuert til deltakerne. Deltakerlisten er opprettet for å muliggjøre kommunikasjon og erfaringsutveksling mellom deltakerne. Deltakerlister deles noen ganger i løpet av arrangementet i papirformat.

Når arrangement arrangeres for de organisasjoner som allerede er kunde hos Easit er det juridiske grunnlaget for behandlingen av personopplysninger avtalen. Når organisasjoner som ikke er kunder av Easit deltar på arrangementer er det juridiske grunnlaget interesseavveiing eller eventuelt samtykke.

Opplysninger som bare er nødvendig for administrasjon av arrangementet, for eksempel bestilling av mat og preferanser for overnatting, vil bli slettet når arrangementet er avsluttet. Informasjon om hvem som deltok på et arrangement blir lagret for oppfølging og statistikkformål. Fakturaunderlag lagres i samsvar med gjeldende regnskapsregler.

Leveranse av bestilt materiell eller tjenester
E-postadresser levert via webskjemaer for nedlasting av for eksempel et produktblad, brukes til å forbedre vår innsikt i hva du er interessert i og dermed forbedre dialogen og det vi tilbyr til deg.

Når du bestiller en demo vil Easit-personale kontakte deg for å avtale et tidspunkt. Opplysningene lagres for oppfølging og for fortsatt kontakt for salgsformål.

Ved påmelding til nyhetsbrev lagres personopplysninger som er oppgitt i webskjemaet for å sende nyhetsbrev og til markedsføringsformål.

Informasjonskapsler (Cookies)
På Easits websider brukes informasjonskapsler (cookies). En informasjonskapsel er en tekstfil som plasseres på din datamaskinen eller mobile enhet. Informasjonskapsler brukes blant annet til å tilpasse et nettsted i henhold til de besøkendes ønsker og valg.

På Easits websider lagres blant annet valgt språk samt opplysninger du tidligere har registrert i et av våre skjemaer. Disse kan hentes fram automatisk senere, slik at du ikke trenger å skrive de inn på nytt.

Vi bruker også informasjonskapsler for å samle statistikk om bruken av nettstedet.
Tredjeparts informasjonskapsler brukes på Easits websider. Noen eksempler på informasjonskapsler vi bruker er: Apsis, Facebook, Brandson, Google og Youtube.

Du kan velge om du vil godta eller blokkere for informasjonskapsler. De fleste nettlesere mottar informasjonskapsler automatisk. Hvis du ikke vil godta informasjonskapsler, kan du slå av informasjonskapsler i nettleserens sikkerhetsinnstillinger. Du kan også stille inn nettleseren din slik at du får en advarsel hver gang nettstedet prøver å sette inn en informasjonskapsel på din datamaskinen. Se nettleserens hjelpesider for mer informasjon.

Hvem deler vi vår informasjon med?

Vi deler informasjon med Easit AB, samt underleverandører som utfører behandlinger på våre vegne.

Vi benytter underleverandører for drift, kundeundersøkelser og applikasjoner (produkter) for markedsføring. I disse tilfellene er vi fortsatt ansvarlige for behandlingen av personopplysningene. Gjennom databehandleravtaler sikrer vi at underleverandører vi benytter ikke utfører noen annen behandling av opplysninger enn for de formål vi har avtalt, at de oppfyller Easits krav til informasjonssikkerhet samt GDPRs sikkerhetskrav.

Dine rettigheter

Vi deler informasjon med Easit AB, samt underleverandører som utfører behandlinger på våre vegne.

Vi benytter underleverandører for drift, kundeundersøkelser og applikasjoner (produkter) for markedsføring. I disse tilfellene er vi fortsatt ansvarlige for behandlingen av personopplysningene. Gjennom databehandleravtaler sikrer vi at underleverandører vi benytter ikke utfører noen annen behandling av opplysninger enn for de formål vi har avtalt, at de oppfyller Easits krav til informasjonssikkerhet samt GDPRs sikkerhetskrav.
Som registrert har du en rekke rettigheter. Du har rett til ikke å motta direkte markedsføring. Hvis du mottar nyhetsbrev fra Easit og vil at dette skal avsluttes, kan du umiddelbart avregistrere deg fra nyhetsbrevet.

Hvis du vil vite hvilke opplysninger vi behandler om deg, kan du be om et registerutdrag.

Avhengig av det juridiske grunnlaget for behandlingen, kan du be om å bli slettet. Du har også rett til å få opplysningene dine korrigert og vi vil gjerne motta informasjon fra deg hvis kontaktopplysningene dine endres.

Selv om en behandling er basert på juridisk hjemmel, interesseavveiing eller samtykke, kan du til enhver tid motsette deg denne behandlingen ved å kontakte oss.

Spørsmål

Ved spørsmål om behandlingen av personopplysninger, kontakt oss på privacy@easit.com eller postadresse: Easit AS, Postboks 2056 Strømsø, 3003 Drammen.

Som registrert har du også rett til å henvende deg til Datatilsynet for å levere en klage.

Copy link
Powered by Social Snap