Viken Fiber velger Easit AS

Viken Fiber leverer bredbåndsløsninger og TV-tjenester (Altibox) til husstander og bedrifter i Buskerud, Oslo, Akershus, Vestfold, Østfold og Grenland.

Easit AS har inngått en avtale med Viken Fiber om leveranse av et nytt IT Servicedesksystem som i første fase skal håndtere interne IT hendelser i Viken Fiber. Det finnes flere gode systemer som kunne dekket våre behov for en IT Servicedesk-løsning, men vi ønsker å se dette som første fase i en mulig større leveranse, sier IT-sjef i Viken Fiber, Lars Harald Hauge. På sikt ser vi at Easit BPS (Business Process Suite) mulig kan dekke våre behov innenfor områder som Inventarkontroll/Anleggsregister, On/Offboarding (personell) med mer. Det å ha ett system som dekker mange behov gir oss lavere kostnader på soft- og hardware, enklere drift samt mindre behov for opplæring og integrasjoner.

Easit AS har kunder over hele landet, men har en ambisjon om å lykkes bedre i sitt «hjemmemarked». Med Statens Kartverk på Hønefoss og Viken Fiber i Drammen som nye kunder tar vi steg i riktig retning i forhold til dette sier daglig leder i Easit AS, Jørn Enersen. Vi ser spent fram til fortsettelsen med å kunne benytte Easit BPS for å dekke nye behov for Viken Fiber.

Søk i vårt nyhetsarkiv

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Siste nytt:

Arkiv