Velkommen Havyard Group!

Easit AS ønsker Havyard Group velkommen som ny kunde. Havyard Group er et kunnskapsbasert selskap innen maritime sektor som leverer teknologiske løsninger innenfor sektorene sjømat, energi og transport.

– IT-avdelingen i Havyard Group leverer og drifter IT-løsninger for alle selskapene i gruppen. For å kunne gjøre dette med et minimum av ressurser er det viktig med gode systemer. Som Servicedesk-løsning falt valget på Easit siden de gjennom vår vurderingsprosess ga oss raske, gode tilbakemeldinger, og viste at de kunne tilpasse sitt system til de krav og ønsker vi hadde på en enkel og effektiv måte, sier Robert Gjerdsbakk, ICT Manager i Havyard Group.

– Vi er veldig fornøyd med å ha fått Havyard Group som kunde. Den enste referansen vi har innenfor et tilsvarende segment et KG Jebsens skipsrederi i Bergen. Leveransen til Havyard Group i Fosnavåg viser at vi kan levere løsninger også innen dette segmentet, og det viser at geografisk lokalisering ikke har noen betydning for hvor vi kan levere løsninger, sier daglig leder i Easit, Jørn Enersen.

Søk i vårt nyhetsarkiv

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Siste nytt:

Arkiv