Sector Alarm Group velger Easit AS

Sector Alarm Group velger Easit AS som leverandør av system for avvikshåndtering, forbedringsforslag og behandling av alle typer feedback.
Sector Alarm Group leverer alarm- og sikkerhetstjenester til mer enn 500.000 kunder i 6 land i Europa, og vokser kontinuerlig. Dette medfører et stort behov for gode systemer for avvikshåndtering, forbedringsforslag og alle typer feedback. Blant annet kårer Sector Alarm Group hver måned det beste forbedringsforslaget som blir levert inn i hvert land.

I stedet for å lage en ordinær kravspesifikasjon med en rekke teoretiske krav valgte Sector Alarm Group å be flere leverandører demonstrere hvordan leverandørens system kunne håndtere 7 konkrete caser som er relevante for Sector Alarm Group. I tillegg måtte leverandørene vise hvordan de kunne håndtere Sector Alarm Group sine behov for rapporter.

På grunnlag av demonstrasjonene, kontakt med referanser og prising av en komplett SaaS tjeneste falt valget på Easit AS som leverandør sier Odd Arne Haukland, Head of Digital, Group IT i Sector Alarm Group. De viktigste årsakene til vårt valg var at funksjonaliteten i løsningen dekker alle våre behov, vi setter pris på enkelheten i løsningen, og en god totalpris.

– Vi er selvsagt veldig fornøyd med å blir valgt som leverandør til Sector Alarm Group sier daglig leder i Easit AS, Jørn Enersen.
Sector Alarm Group blir en viktig kunde for oss på dette området, og vi ser også at med Sector Alarm Group sine ambisiøse vekstplaner vil vi få et langsiktig samarbeid. På grunn av fleksibiliteten og konfigurerbarheten i Easit BPS (Business Process Suite) kunne vi enkelt tilpasse systemet slik at vi kunne vise gode løsninger på de 7 casene som skulle demonstreres. Vi synes Sector Alarm Group gjorde et fornuftig valg ved å be om å få presentert 7 konkrete caser, framfor å lage en stor teoretisk kravspesifikasjon, og vi gleder oss til å sette løsningen i ordinær drift.

Søk i vårt nyhetsarkiv

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Siste nytt:

Arkiv

Copy link
Powered by Social Snap