Oppgrader til
Easit GO 2020.05

Slipp løs kraften i plattformen din

Slipp løs kraften i plattformen din – oppgrader til Easit GO 2020.05! Den store nyheten i vårens release er Design Studio og de nye verktøyene Design Finder og Design Hub. Med disse verktøyene vil versjonsadministrasjonen din bli enda raskere, tryggere og mer effektiv! Så begynn å designe og levere prosesser og funksjoner som kolleger og kunder krever – eller kanskje ikke engang å vite hvor mye de manglet. Easit GO – makes work flow!

Last ned produktark "Design Studio"

Oversikt over all konfigurasjon

Design Finder gir deg en mye bedre oversikt over all konfigurasjon. I Finder kan du søke etter konfigurasjon og se hva som er designet og enkelt redigere om nødvendig. For å få tilgang til Finder i Design Studio trenger du en egen designlisens, som mange av dere allerede har i deres avtale.

Forbedret logging

Nå logges konfigurasjonsendringer slik at du kan se hvilken designer eller administrator som har gjort noen endringer i systemet. Det logges også når en bruker åpner et skjema og når et objekt vises i skjemaet.

Eksporter din konfigurasjon, helt eller delevis

Med Design Hub-verktøyet kommer den etterlengtede muligheten kunne eksportere deler av konfigurasjonen din. Design Hub finnes i det samme grensesnittet som Design Finder, men her kan du også bygge en eksportpakke med arbeidsflyt og prosesser som du kan eksportere. Den eksporterte filen kan deretter lastes inn i et annet miljø. En enkel måte for å flytte alt fra små endringer til hele prosesser.

Med Mover 1:1-verktøyet flytter du alle prosesser og arbeidsflyter mellom miljøer, uten at data er inkludert. Å flytte alle prosesser og arbeidsflyter øker sikkerheten fordi det du har testet er akkurat det du flytter over til produksjonsmiljøet. Her har du også muligheten til å sette opp regelmessig eksport av alle prosesser og arbeidsflyter. Takket være denne funksjonaliteten får du en historie med hele designen, atskilt fra dataene dine.

Andre nyheter

  • Varsler – saksbehandlere kan velge å følge saker og bli varslet når noe har endret seg i saken.
  • Filterknapper – en mer avansert filtrering av lister.
  • Egen logo og navn på selfservicefanen – nå kan du velge hvilken logo og tekst du vil vise på nettleserfanen i selfservice.
  • Forbedret brukeropplevelse ved mange ordrelinjer.
  • Nytt utseende i menyen for personlige innstillinger.
  • Dine personlige lister er merket med personikon for økt synlighet.
  • Nytt utseende i e-postvinduet – bedre layout med et større område for e-postteksten. (Utgitt i 2019.10 patch 2)

Easit GO 2020.05 inneholder også flere mindre funksjonelle endringer, forskjellige feilrettinger og rammeverksoppdateringer.

Oppgrader nå!

For spørsmål og oppgradering til Easit GO 2019.04 er du velkommen til å kontakte Jørn i Easit på tlf. 92 02 74 14 (jorn@easit.no) eller sende en mail til support@easit.no.

Søk i vårt nyhetsarkiv

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Siste nytt:

Arkiv

Copy link
Powered by Social Snap