Ny versjon!

Med versjonen 2019.04 tar arbeidet med ”Brukeren i sentrum” enda et steg videre. I tillegg til nye og forbedrede funksjoner lanseres også det nye produktnavnet Easit GO.

Automatiseringsplattformen Easit GO er fylt med tjenester og funksjoner som utgjør det gode og effektive fundamentet som våre systemløsninger er basert på. Easit GO sørger for riktig informasjon, fra riktig system, til rett tid – til hele virksomheten. Et rollebasert autorisasjonssystem, en sterk regelmotor og automatiserte prosesser som gjør repeterende oppgaver for dere, sørger for at dere kan fokusere på kjernevirksomheten.
Eksisterende kunder som ennå ikke har lisenser for hele plattformens fulle funksjonalitet vil bli tilbudt muligheten til å oppgradere, slik at dere kan ta deres bruk av Easit til neste nivå.

 

Film: Nyheter for brukeren

I denne filmen veileder vi deg gjennom nyhetene i Easit GO 2019.04. Filmen er rettet mot deg som bruker i systemet.

Brukeren i sentrum
For å forbedre brukerens opplevelse av Easit GO har det blitt gjort flere forbedringer i brukergrensesnittet.

  • Hovedmenyens posisjon kan nå festes i ønsket posisjon med stiftesymbolet og funksjonene kan nås mens menyen er minimert.
  • For å få en mer behagelig opplevelse og redusere støy er trestrukturen med tilkoblinger flyttet til høyre i skjermbildet.
  • Layouten for ordrefunksjoner er endret for at du raskt skal få oversikt over status på leveransene.

Søkefunksjon i felt for grupper
For å gjøre det lettere for deg som har mange grupper av ansvarlige er det opprettet en ny felttype som gjør det mulig å søke i grupper.

Papirkurv
Hvem har ikke ved et uhell slettet en sak? Du kan ta det med ro! En ny papirkurv i Easit GO gjør det mulig å gjenopprette de slettede elementene. Som administrator eller designer slipper du nå å sitte med hjertet i halsen. Også slettede konfigurasjoner kan gjenopprettes i Easit GO.

Kopiering
Små ting kan gjøre en stor forskjell! I Easit GO fortsetter arbeidet med å legge til rette og forenkle hverdagen for administratorer og designere. Ved å kopiere eskalerings- og fargeregler, brukere, nøkkeltall og komponenter sparer du tid og sikrer kvaliteten på den nye konfigurasjonen.

Vise en ekstern webside i et datakort
Se informasjon fra en leverandørs nettsted som en del av datakortet for en artikkel, eller se et oppslag fra intranettet direkte i Easit GO. Dette er nå mulig gjennom en ekstra funksjon som kan vise en innebygd side. En webadresse legges til datakortet, og nettsiden vises i et vindu på datakortet.

Oppgrader nå!

For spørsmål og oppgradering til Easit GO 2019.04 er du velkommen til å kontakte Jørn i Easit på tlf. 92 02 74 14 (jorn@easit.no) eller sende en mail til support@easit.no.

Søk i vårt nyhetsarkiv

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Siste nytt:

Arkiv