Ny versjon: Easit GO 2021.11

11/11 er det endelig klart for Easit GO 2021.11. Er du nysgjerrig på de nye funksjonene? Da bør du ikke gå glipp av dette webinaret! 28. oktober vil Jesper Hansén, produktsjef for Easit GO, og Henrik Resare, salgssjef for Easit GO, gi deg en forhåndsvisning av de nye funksjonene og fortelle deg hvordan de kan gi fordeler i virksomheten din. Sikre deg plass i dag!

Webinaret er på svensk.

Dato: 28. oktober 2021
Tid: 15.00-15.30

Hovedfokuset i den nye versjonen

– I denne versjonen holder vi fast ved den langsiktige strategien om stadig å forbedre våre designeres og administratorers verktøykasse slik at de lettere kan lage enda bedre løsninger i sin virksomhet, sier Jesper Hansén.

– Det som skiller denne utgivelsen fra mange andre er at vi denne gangen bevisst har valgt å ikke utvikle mange nye funksjoner, men vi har i stedet investert i en stor ny funksjon, fortsetter Jesper.

Jesper Hansén, produktsjef for Easit GO

Etterlengtet funksjon

Den nye funksjonen, ”Eller i lister”, er etterlengtet av mange kunder.

– Det er ingen annen funksjon i forslagsdatabasen vår som er like etterspurt som ”Eller i lister”. Vi valgte derfor å forsøke å drive utviklingen av funksjonen så langt som mulig, og under reisen har den blitt stadig større. Den nye betingelsen ”og/eller” er dermed ikke bare begrenset til lister, men kan også brukes i regler (f.eks. skjemaregler, objektregler, eskaleringsregler, etc.) og hurtigfunksjoner. Du kan også lage kraftige forhåndsdefinerte objektfiltre som enkelt kan gjenbrukes, sier Jesper.

Forbedringer i brukergrensesnittet
Den nye funksjonen har også bidratt til noen forbedringer i brukergrensesnittet.

– Vi har skapt mer flytlignende interaksjoner mellom brukeren og systemet som gjør det mye lettere å lage regler enn det har vært før, sier Jesper.

REST API
– En annen nyhet i Easit GO 2021.11 er at vårt API nå også er tilgjengelig via protokollen REST(JSON). Easit GO API har tidligere bare vært tilgjengelig via SOAP-protokollen, forklarer Jesper.

Intelligent og kraftig filtrering

– Det føles bra at vi i denne versjonen leverer en funksjon som så mange kunder har etterspurt. Trenden er klar – våre kunder bruker Easit GO mer og mer, og ettersom flere og flere jobber mot plattformen vokser behovet for denne typen funksjoner. Det å kunne gjøre intelligent filtrering er en viktig del av digitaliserings- og automatiseringsreisen. Kundene våre håndterer så mye data i en rekke prosesser, og da må de også kunne visualisere det på en god måte, avslutter Henrik Resare.

Henrik Resare, salgssjef for Easit GO

Søk i vårt nyhetsarkiv

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Siste nytt:

Arkiv