Ny e-postintegrasjon
for Easit GO

Nytt medlem i Easit GO-familien!
Programvaren email2GO, som flytter e-post fra Office 365-kontoer til Easit GO, er nå tilgjengelig for våre kunder. Hvis du i dag har EmailRequest, er email2GO inkludert i din eksisterende support- og vedlikeholdsavtale. Du kan bestille installasjon og konfigurasjon av email2GO som en tjeneste eller laste ned programvaren og gjøre jobben selv. Kontakt Easit Support for mer informasjon og for å få tilgang til email2GO.

Hvorfor email2GO?
Microsoft har kunngjort at de vil slutte å støtte visse autentiseringsmekanismer for å lese e-post på Office 365-servere. Denne endringen betyr at de som integrerer e-post fra Office 365 til Easit GO, må starte en migrering fra den eksisterende EmailRequest-løsningen til email2GO. Hvis du har en lokal installasjon av Microsoft Exchange eller bruker en annen leverandør enn Microsoft fortsetter du å bruke EmailRequest som vanlig.

Hvordan?
Email2GO-serveren installeres på det lokale nettverket og leser e-post fra Office 365-kontoer ved hjelp av Microsoft Graph API. E-post blir deretter videresendt fra email2GO til Easit GO. Administrasjon av email2GO kan gjøres via hvilken som helst nettleser i det lokale nettverket.

Vi garanterer ikke at email2GO fungerer med ikke-supporterte versjoner av Easit GO eller Easit BPS, og i så fall kontakter du Easits Support for mer informasjon om hvordan du best håndterer endringen.

Søk i vårt nyhetsarkiv

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Siste nytt:

Arkiv

Copy link
Powered by Social Snap