Easit AS ønsker Nordialog og BKE Telecom velkommen som nye kunder

Nordialog (www.nordialog.no), er Telenors ledende bedriftskanal og spesialister på store bedrifters kommunikasjonsbehov. BKE Telecom (www.bke.se) leverer telefoniløsninger til private og offentlige virksomheter i Sverige. Begge virksomheter eies av Techstep ASA. Techstep har benyttet Easit Servicedesk for sine support- og serviceoppdrag siden 2016.

”Basert på våre gode erfaringer med Easit implementerer vi nå tilsvarende løsninger for Nordialog og BKE Telecom. Løsningen leveres som en SaaS-løsningen, som gjør at vi verken behøver å tenke på soft- eller hardware eller drift av løsningen. Det går raskt å sette opp nye løsninger og gjøre tilpasninger til de ulike virksomhetene, og vi vet hva vi får både av funksjonalitet, service og support”, sier Jarle Heggedal, rådgiver i Techstep AS.

”Vi er veldig fornøyd med at Techstep utvider løsningen til også omfatte sine datterselskap. Techstep er i ferd med å bli en stor kunde hos oss og vi ser at med Techstep sine visjoner blir dette et spennende samarbeid for oss”, sier Jørn Enersen, daglig leder i Easit AS.

Søk i vårt nyhetsarkiv

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Siste nytt:

Arkiv