Easit AS ønsker Statens Kartverk velkommen som ny kunde

Kartverket har et nasjonalt ansvar for geografisk informasjon, drifter det nasjonale eiendomsregisteret og tinglyser fast eiendom og andeler i borettslag. Easit AS har vunnet en anbudskonkurranse om leveranse av Servicedesk-løsning til Statens Kartverk på Hønefoss. Tilbudene ble evaluert ut i fra kriteriene:

– Pris
– Teknisk løsning
– Funksjonalitet
– Kurs/opplæringstilbud

Easit fikk høyeste score på 3 av disse 4 kriteriene, og høyeste totale poengsum, og ble derfor valgt som leverandør.

– Vi har laget en omfattende kravspesifikasjon og gleder oss til å komme i gang med løsningen, sier Geir Johnsen (Seksjonsleder IT-drift) og Marianne Nævra Bakke (Servicedeskansvarlig) hos Statens Kartverk. Vi har store forventninger til at løsningen skal forenkle og effektivisere hverdagen vår. For oss var det viktig å få en løsning vi har full kontroll på, der vi selv i stor grad kan tilpasse løsningen til våre behov samt å kunne utvide løsningen til å dekke andre behov på flere områder i vår virksomhet.

– For oss var det veldig hyggelig å blir valgt som leverandør til Statens Kartverk, sier Jørn Enersen, daglig leder i Easit AS. Vi har kunder over hele landet, men vil gjerne ha en større kundebase i vårt nærområde, så dette er et viktig steg i riktig retning for oss.

Søk i vårt nyhetsarkiv

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Siste nytt:

Arkiv